tiistai 26. huhtikuuta 2022

Me suosittelemme

Me suosittelemme


Tässä Blogissa suosittelemme teille lempiasioitamme. Näistä voitte saada inspiraatiota päivittäiseen elämään. 

 

Ensimmäiseksi suosittelemme teille lempiruokaamme. 

Rankan päivän jälkeen ruuaksi sopii helppo ja maukas pinaattipasta.  

Pinaattipastan valmistukseen tarvitset vain pinaattia (pakastepinaatti käy), jauhelihaa, pastaa sekä ruokakermaa. Tarkemmat ohjeet löytyy netistä haulla pinaattipasta.


Hyvää viihdettä iltaisin on esimerkiksi leffat ja sarjat. Yksi suosikeistamme on The A List, jossa teinit menevät leirille saareen  jossa tapahtuu jänniä ja outoja asioita. Tämä kyseinen sarja löytyy Netflixistä.



Pidämme myös hyvistä välipaloista ja yksi niistä on vadelma-kaurasmoothie. Koko smoothieen tarvitsee vain seitsemää ainesosaa. Ohessa linkki kaurasmoothien toimivaan reseptiin https://www.is.fi/ruokala/resepti/art-2000001006312.html.

 


Illalla on mukava rauhoittua kirjan parissa tässä pari hyvää vinkkiä lukemiseksi:


 1. Soturikissat ovat meidän mielestä ykkösvaihtoehto kouluikäisille lapsille/nuorille. Kirjassa kissat seikkailevat ympäriinsä ja taistelevat.




2. Hobitti-kirjasarja sekä Lord of the Rings-kirjasarja, jotka kuuluvat yhteen ovat hyvä valinta. Kirjasarjoissa seikkailee hobitteja, kääpiöitä, haltijoita sekä muita fantasia-olentoja. 

 

Tässä oli hieman meidän mielestä mukavia kirjoja, sarjoja yms., joita teille suosittelisimme😊 Toivottavasti joistain suosituksistamme oli sinulle hyötyä ja pidit niistä.



Suosittelijat: Veera, Lahja, Senni ja Emmi✨🤍 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti