tiistai 19. huhtikuuta 2022

Martin Koulun oppilaiden lempileffat

Martin Koulun oppilaiden lempileffat 

 

Kävimme haastattelemassa Martin koulun oppilaiden lempielokuvia ja suurin osa oli yksimielisiä siitä, mikä on heidän lempielokuvansa ja tulokset sanovat näin. 

Tykätyimmät elokuvat oli ilmiselvästi Spiderman -elokuvat. Seuraavaksi eniten oppilaat tykkäsivät Autot 3, Avengers Endgame ja Harry Potter elokuvista. Lempielokuvat vaihtelivat lasten Nalle Puhista Mission Impossibleen. Elokuvista suurin osa oli näyteltyjä ja toimintaelokuvia.  

 

Autot 3: 

Autot 3 on animaatio elokuva joka kertoo autosta, jonka nimi on Salama Mcqueen. Mcqueen on nuori kilpa-auto, joka kisailee ympäri maailmaa piston cupeissa. 

 

Endgame: 

Endgame on mcu universumin elokuva jossa tapahtuu paljon outoja juttuja. Esimerkiksi useilla supersankareilla on yliluonnollisia voimia. Spidermanin voimat tulevat hämähäkistä, joka puraisi Peter Parkeria. Seitit hän silti teki itse. Jotkut taas ovat itse tehneet voimansa. Iron Man, joka rakensi puvun itse kestää melkein mitä vain ja ampuu sinisiä laasereita. 

 

 

Detective Pikachu: 

Siinä kerrotaan Pokemon hahmosta Pikachusta, joka osaa puhua. Lopussa hän tappelee aika vahvaa Pokemonia nimeltä Mewtwo vastaan. Tapellessaan Mewtwota vastaan hän tippuu korkealta, mutta Jim Goodman (Justice smith) nappaa Pikachun, jottei hän tipu kuolemaansa. Detective Pikachua ääninäyttelee Ryan Reynolds. 

 

Mission Impossible: 

Mission Imossible on elokuva, josta melkein ei edes tarvitse kertoa mikä se on. Alpha-urosten leffailta valinta. Leffassa on aina homma mikä pitää tehdä. Yleensä homma on niin vaikea, että sitä voisi sanoa mahdottomaksi. Mutta mikään ei estä tekemästä niitä. Monet jutut ovat hengenvaarallisia ja pelottavia. 

 

Spiderman: 

Spiderman on elokuva joka kertoo Peter Parker nimisestä nuoresta ylioppilaspojasta. Tarina muuttuu, kun radioaktiivinen hämähäkki puraisee häntä. Puraisun seurauksena Peter saa yliluonnollisia voimia tehdä seittiä kädestään. Ehkä ei yhtä tunnettu voima on refleksit, jotka hän saa hämähäkin yleisvoimista. 

 

Nalle Puh: 

Nalle Puh on lasten ohjelma/elokuva. Siinä on monia eläimiä ja ne seikkailevat. Siinä nähdään myös mietiskelyä ja syömistä. 

 

Taru Sormusten Herrasta: 

Siinä kerrotaan Hobbiteista joista Frodo Reppuli löytää sormuksen, joka tekee hänestä näkymättömän. Sen avulla hän pääsee suureen huoneeseen jossa on paljon kultaa, mutta sitä vartioi iso lohikäärme nimeltä Smaug, joka voi haistaa/nähdä frodon vaikka hän oli näkymätön. Lopulta Smaug saatiin tapettua. 

 

Harry Potter: 

Harry Potter on tosi kuuluisa elokuvasarja. Siinä päähenkilönä on HP eli Harry Potter. Hän koittaa voittaa vihollisensa Voldemortin.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti