tiistai 20. syyskuuta 2022

Team Seas on putsannut miljoonia roskia vesistä

Team Seas on kansainvälinen varainkeruu, jonka youtube-käyttäjät Mark Rober ja MrBeast aloittivat Team Treesin jatkona. Varainkeruu onnistui yli 32miljoonaa yhdysvaltain dollareina. Team Seassin tavoite on putsata 30 miljoonaa paunaa roskaa meristä, järvistä ja joista. Mutta se on jo ylitetty, mutta vesissä voi silti nähdä roskia. Vedet on kuitenkin paljon puhtaampia kuin ennen. 

 Mark Rober ja MrBeast aloittivat Team Seassin merien saastumisen takia. Mark Rober on mecanical insinööri ja hän on ollut NASAn kanssa toimimassa ja hän on myös toiminut Applen kanssa ja hänellä on 22,4 miljoonaa seuraajaa. MrBeast on youtubettaja. Hän on YouTuben merkittävimmistä sisällöntuottajista, ja sillä on yli 100 miljoonaa seuraajaa. 

Mielipideitä Team Seasista: 

Niinan mielipide: Se on tarkeä asia hyvää työtä tekevät ja merien suoleju on tärkeää, Mutta onpa sääli että meressä on ollut noin paljoo roskaa, mutta hyvä että niin paljon roskaa on otettu pois. 

Minnan mielipide: Tekevät tärkeää työtä.

Lahjan ja Iidan mielipideet: Ihan ihanaa.

Johannan ja Anastasian mielipiteet: Tosi hyvä juttu.

Selman ja Tytin mielipideet: Aika hyvä juttu.

Minun eli Adelen mielipide tästä: Se on aika hyvä juttu ja mun mielestäni se on ihanaa ja upeeta mahatavaa ja tosi hyvä juttu olen iloinen tietää että niin paljon roskaa on odettu pois ja se on hienoo työtä ja minä myössin katson Mark Roberin ja Mrbeasting youtube-kanavat. Toivottavasti tulevaisuudessa ei tule enään niin paljon roskia mereen.

Tekijä: Adele

Lähde: https://teamseas.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti