keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Kutosluokkalaisena Martin koulussa

 Olen tyttö 6D luokalta. Tänään aion kertoa mielipiteeni Martin koulusta. 

Koulussa siis on n. 500 oppilasta. Se on aika paljon.  

Mielestäni kouluruoka on tosi monesti pahaa, ja että ruoka pitäisi tehdä itse. Kyllähän he osaavat? Lempi ruokani ovat tortilla, kalapuikot ja muussi. Ainoat hyvät varmaan. 

Opetus täällä on erittäin hyvä. Jos ei ymmärrä mitä opettajat selittävät, voit kysyä uudestaan. Silloin he selittävät asian uudestaan, mutta silleen että itse voit ymmärtää sitä. Opettajat täällä muutenkin ovat lempeitä ja menee tappelun väliin. Tämän takia koulussa en itse ole nähnyt kiusausta. 

Sisustus on hyvä. Itse kaipaisin enemmän sohvia mutta no jaa.. Pöytiä ja tuoleja on riittävästi. Kirjastoon tarvitsemme kyllä uusia kirjoja, tuntuisi että olisi lukenut kaikki kirjat vaikka ei ole. Askartelutarvikkeita on paljon. Luokat näyttävät kivoilta (ainakin niissä missä itse olen käynyt.) 

Eli siis ainoa huono puoli on ruoka. Tämähän siis on minun mielipiteeni, voit itse tykätä kouluruuasta tai et. Kaikki muut ovat plussan puolella. 

Vielä viimeiseksi on pihat. Telineitä on ja paikkoja missä voi pelata esimerkiksi jalkapalloa tai jotain muuta. Sisäpihalla on enemmän telineitä missä leikkiä mutta metsäpiha on isompi ja laajempi kun sisäpiha. Nimet tulevat siitä kun sisäpihalla on portit/aidat, niin sehän on tavallaan kun sisällä. Metsäpihalla on pieni ‘’metsä’’ ja muutenkin siinä lähellä on metsä. En tiedä olenko oikeassa mutta ainakin niin luulen. 

Tämä oli siis minun mielipiteeni Martin koulusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti